[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Κείμενο” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Είναι επίπεδη, με ελάχιστη ψίχα και τραγανή κόρα πασπαλισμένη με σουσάμι. Είναι το απόλυτο ψωμί της Σαρακοστής, το φτιάχνουμε στα Κούλουμα μόνο με αλεύρι, νερό και αλάτι, προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε λάδι και μυρωδικά ή ελιές, κρεμμύδι, λιαστή ντομάτα. Είναι άζυμος άρτος, δηλαδή χωρίς προζύμι και το όνομά της προέρχεται από το ελληνικό λάγανον που ήταν μια πλακωτή ζύμη από αλεύρι και νερό. Ε ναι, φυσικά μιλάμε για τη λαγάνα. Εξακολουθεί εδώ και αιώνες να είναι ένας από τους λόγους που περιμένουμε τα Κούλουμα. Αυτή και το πέταγμα του χαρταετού αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Καθαράς Δευτέρας
Φούρνος νέας γενιάς και αντίληψης με αρκετά διαφορετικούς τύπους ψωμιού. Εκεί όλα φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σου, με υλικά αληθινά παραδοσιακά. Όχι σκόνες, όχι υποκατάστατα. Όλες οι λαγάνες του Αρτόραμα δημιουργούνται με μια μυστική συνταγή…
Λαγάνα παραδοσιακή για τους απλούς και για αυτούς που την Καθαρά Δευτέρα ήθελαν μια πιο healthy μπορούσε να επιλέξει την λαγάνα ολικής άλεσης
Ο “ματάκιας” του Oichalia LIVE βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει φωτογραφίες
[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Συλλογή” gallery_ids=”1261,1265,1263,1264,1266,1267,1268,1269,1270,1273,1274,1275,1282,1281,1283,1279″ fullwidth=”off” posts_number=”50″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.32)” caption_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
0.5
5