Περνάει στα χέρια του Νεοχωρίτη Χρήστου Λάλα η ΠΑΕ Τρίκαλα

Μετά από νέα πολύωρη συνάντηση ανάμεσα στον Ηλία Αϊβάζογλου και τον εκπρόσωπο του Χρήστου Λάλα (κεντρική φωτό) Θεόφιλο Αναστασιάδη λύθηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Οι νομικοί έχουν αναλάβει την σύνταξη των συμφωνητικών που απαιτούνται για την μεταβίβαση αλλά επειδή αυτό θα πάρει περίπου δέκα μέρες και ο Χρήστος Λάλας θέλει να αρχίσει να “τρέχει” την ομάδα μέσω του Θεόφιλου Αναστασιάδη την Δευτέρα θα υπογραφεί ένα προσύμφωνο που ουσιαστικά θα δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσει το στήσιμο της ομάδας πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση.

Τόνισε, πως η συνεργασία και η επικοινωνία ήταν άριστη με την σημερινή διοίκηση, που δεν τους δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πράγματι είμαστε σε καλό δρόμο, τις επόμενες μέρες θα υπογράψουμε και ένα προσύμφωνο και η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια του κ. Λάλα. Κάθε σοβαρή προσπάθεια απαιτεί και έναν σοβαρό χρόνο. Δεν νομίζω ότι είναι όλα νούμερα. Υπάρχει μία ιστορική ομάδα από πίσω η οποία θέλει και πολύ προσεκτική μελέτη και πολύ προσεκτικά βήματα».

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του Χρήστου Λάλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο σημείωσε:

«Πάντα υπήρχε αγάπη για το ποδόσφαιρο, αγάπη για την πατρίδα του και αγάπη για τον τόπο του από τον Χρήστο τον Λάλα οπότε αυτό τον οδήγησε προς τα Τρίκαλα. Όντως είχαμε κάνει μία προσπάθεια με την Δόξα Δράμας αλλά δεν γνωρίζαμε τότε ότι ο κ. Αϊβάζογλου ενδιαφερόταν να δώσει τα Τρίκαλα. Μόλις το μάθαμε αυτό αποσύραμε κάθε ενδιαφέρον από την Δόξα Δράμας».

Παράλληλα κόντρα στις διαψεύσεις Αϊβάζογλου, είπε για τις επαφές που έγιναν:

«Βέβαια ήρθα στα Τρίκαλα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι σε πολύ καλά χέρια τόσο από την πλευρά του ιδιοκτήτη κ. Αϊβάζογλου όσο και από την πλευρά του τεχνικού διευθυντή κ. Σαμολαδά. Η νυν διοίκηση χειρίζεται όλα τα θέματα με σοβαρότητα και οι επαφές μαζί της ήταν άριστες και είχαμε πλήρη ενημέρωση. Δεν υπήρξε κάτι το αρνητικό».

Για το προσύμφωνο:

«Έχουμε συμφωνήσει να γίνει αυτό. Περιμένουμε και τον κ. Λάλα να έρθει, να υπογράψουμε ένα προσύμφωνο την Δευτέρα ώστε να αναλάβει και τυπικά πρόεδρος για να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την νέα μεταγραφική περίοδο».

Μίλησε και για στήριξη από Τρικαλινούς του εξωτερικού:

«Στο εξωτερικό δραστηριοποιούνται πολλοί Τρικαλινοί επιχειρηματίες και σίγουρα κάποιοι εξ αυτών θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται. Έχει κάνει τις επαφές του και ευελπιστούμε ότι θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα».

Για τις κινήσεις μετά τις υπογραφές:

«Θα κατεβούμε στα Τρίκαλα για μία πρώτη γνωριμία του Χρήστου Λάλα με την πόλη και την ομάδα. Στην συνέχεια αφού οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας που περιλαμβάνει έναν πενταετή προγραμματισμό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ομάδα ανταγωνιστική και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο του Νομού Τρικάλων στο γήπεδο».

Για την πρόσληψη προπονητή:

«Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε έναν προπονητή που να κάνει κλικ στην ομάδα που θα μπορέσει να προχωρήσει και να αναπτύξει την ομάδα».

Το επαγγελματικό του προφίλ:

Το νέο αφεντικό των κυανέρυθρων που είναι μόλις 37 ετών, σύμφωνα με τις πληροφορίες δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης. Πιο συγκεκριμένα είναι ιδιοκτήτης του Artemis Lebensmittel. Ασχολείται δηλαδή με την τροφοδοσία με Ελληνικά προϊόντα σε restaurant της Γερμανίας ενώ παράλληλα διαθέτει και κατάστημα supermarket.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συνοδοιπόροι του που θα στηρίξουν οικονομικά το εγχείρημα του ΑΟ Τρίκαλα προέρχονται και αυτοί από τον χώρο της εστίασης.

Με πληροφορίες από a-sports.gr , spotrikala.gr και goal-trikala.gr

Νίκη Δημητρίου

Νίκη Δημητρίου

Γεννημένη σε μια άλλη εποχή, εγκλωβισμένη σε ένα λάθος χωροχρόνο. Όσο μου λες πως οι εποχές έχουν αλλάξει, τόσο με αποχρωματίζεις. Η ασθένειά μου μια και ανίατη – πάντα πιστεύω στο καλό των ανθρώπων. Μαραζώνω όταν μ’ αφήνεις σε ένα μέρος και μ’ αρέσει να χάνομαι από προσώπου γης. Ναι, το λες και τάσεις φυγής. Έχω ένα μοναδικό ταλέντο να συνδέω ανθρώπους και καταστάσεις με μυρωδιές και αρώματα. Μ’ αρέσει να μου μιλάνε γι’ αυτά που δε βλέπω και όχι γι’ αυτά που είναι μπροστά στα μάτια μου. Προς Θεού, μη προσπαθήσεις να με αλλάξεις – αυτομάτως ψηφίζεσαι για αποχώρηση.

ΠροτεινόμεναΆρθρα

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments